Asianajopalvelut yksityisille

Kiinteistö- ja rakentamisoikeus

Palvelemme kiinteistönomistajia ja vuokranantajia monipuolisesti asumiseen, rakentamiseen ja kiinteistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Toimimme myös useiden asunto-osakeyhtiöiden osakkaiden neuvonantajina asunto-osakeyhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.

Avustamme lisäksi asunosakkeiden – ja kiinteistönkauppaan liittyvissä erimielisyyksissä. Laajan yhteistyöverkoston myötä palvelemme päämiehiämme tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Mikäli olet hankkinut tai myynyt asunnon, mutta huomaat kaupanteosta syntyneen ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä – kaupanvirhetilanteet edellyttävät usein heti alkuun toimenpiteitä kuten reklamaatiovelvollisuuden täyttämisen oikeudenmenetyksen uhalla.

VAHINGONKORVAUSASIAT

Avustamme yksityishenkilöitä erilaisissa vahingonkorvausoikeudellisissa velkomusasioissa esimerkiksi virheellisen tuotteen tai palvelun (ml. rakentaminen- ja remontointi) virheen johdosta, asunto-osakeyhtiönoikeudellisissa riidoissa ja tuote- ja henkilövahinkoasioissa.

Rikosoikeudenkäynnissä- ja esitutkinnassa avustamme erityisesti rikoksen uhria eli asianomistajaa sekä avustamme tarvittaessa vahingonkorvausvaatimusten ajamisessa oikeudessa.

Työoikeus

Toimistomme avustaa yksityishenkilöitä työoikeudellisissa kysymyksissä kuten työsuhteen solmimiseen tai päättämiseen liittyvissä kysymyksissä. Avustamme luottamuksellisesti erilaisissa työsuhteen päättämiseen liittyvissä kysymyksissä ja annamme oikeudellisia arvioita työsuhteisiin liittyvistä erimielisyystilanteista.

Myös osakasasema saattaa tietyin edellytyksin rinnastua työntekijäasemaan, jolloin työsopimuslaki tulee sovellettavaksi. Pienosakkaalla samalla myös osakassopimuksen ehdot ja niiden soveltaminen tulee arvioitavaksi työsuhteen päättyessä.

Avustamme työntekijöitä myös työturvallisuusrikosoikeudenkäynneissä.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Toiviainen​ Oy
Lutakonaukio 1
40100 Jyväskylä

johanna@asianajotoiviainen.fi
050 5857760