HR-aamukahvit 17.10.2023 – ajankohtaista työoikeudesta

Hyvä työnantaja/HR-ammattilainen,

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan ja suosittuun HR-aamukahvitilaisuuteemme kuulemaan työoikeuden tuoreita uutisia ja verkostoitumaan. Tilaisuus on suunnattu yritysten johdolle ja HR-henkilöstölle, jotka käsittelevät henkilöstöä koskevia kysymyksiä työssään.

HR-aamukahveilla käsitellään työoikeuden ajankohtaisia kysymyksiä, kuten hallituksen työlainsäädäntöön liittyviä uudistusehdotuksia sekä viimeaikaista oikeuskäytäntöä yhteistoimintalaista ja työsuhteen päättämisestä. Lisäksi käsittelemme työsuhderiitojen sovitteluun ja oikeudenkäynteihin liittyviä kysymyksiä käytännönläheisesti.  

Aika  Tiistai 17.10.2023 klo 9.00-10.00                

Paikka Piippukatu 7, 40100 Jyväskylä tai Teams-yhteys

Webinaarin puhujalla, asianajaja Johanna Toiviainen on 20 vuoden asianajokokemus ja hän on painottunut liikejuridiikkaan, riitojen ratkaisuun ja työoikeuteen. Asianajotoimisto Toiviainen Oy tarjoaa asianajopalveluita yrityksille ja yksityisille modernilla otteella ja asiakaslähtöisesti.  

Ilmoittautumiset 15.10.2023 mennessä osoitteeseen toimisto@asianajotoiviainen.fi tarjoilujen varaamiseksi. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-ainerajoitteet ja osallistutko etänä vai paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa!