Yritys

Asianajotoimisto Toiviainen Oy palvelee yrityksiä, julkisyhteisöjä ja yksityishenkilöitä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toimiston osakas Johanna Toiviainen on työskennellyt asianajotehtävissä lähes 20 vuotta, joista kymmenen vuotta yhdessä Suomen suurimmista liikejuridiikan toimistoista sekä osakkaana keskisuuressa asianajotoimistossa. Toimistomme on perustettu tarjoamaan korkeatasoista asianajopalvelua vankalla kokemuksella mutta mutkattomasti ja matalan kynnyksen periaatteella.

Asiakkaamme koostuvat pienistä ja keskisuurista yrityksistä sekä julkisyhteisöistä. Tarjoamme asianajopalveluita painopistealueiltamme myös yksityishenkilöille. Olemme erikoistuneet riitojen ratkaisuun, työoikeuteen ja kiinteistö- rakentamisoikeuteen.  Avustamme monipuolisesti päivittäisissä liikejuridiikan kysymyksissä.

Toimintamme kulmakiviä ovat pitkäkestoiset ja luottamukselliset asiakassuhteet, jotka mahdollistava neuvonannon matalalla kynnyksellä. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä mutta toimimme koko Suomessa.

Millaista oikeudellista apua tarvitset? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostit, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Toiviainen​ Oy
Piippukatu 7
40100 Jyväskylä

toimisto@asianajotoiviainen.fi
050 5857760