Kokenut asianajaja kiinteistöoikeuteen Jyväskylässä

Asianajotoimisto Toiviainen Oy palvelee asunto-osakeyhtiöitä, rakennusliikkeitä, maanomistajia ja yksityishenkilöitä monipuolisesti asumiseen, rakentamiseen ja kiinteistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Pitkä kokemus kiinteistö- ja rakentamisoikeudesta on kartuttanut asiantuntemustamme.

Asianajajan puoleen kannattaa kääntyä silloin, mikäli asunto-osakkeiden tai kiinteistön kauppaan liittyy erimielisyyksiä. Oikea-aikaisella reklamoinnilla turvataan ostajan oikeudet vaatimusten esittämiselle. Pyrkimyksenämme on saavuttaa asiakkaan edun mukainen lopputulos aina ensisijaisesti neuvottelemalla ja sovintoteitse. Mikäli asia etenee oikeudenkäyntiin, avustamme riita-asian oikeudenkäynnissä vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Rakentamiseen, asunto-osakeyhtiöihin ja kiinteistökauppoihin liittyvä sääntely on laajaa, mutta asiantunteva lakimies pystyy auttamaan myös monimutkaisissa kysymyksissä. Asianajajamme toimii luottamuksella ja ammattitaidolla kaikissa rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Kiinteistökaupan jälkeen ostaja voi havaita, että ostettu kiinteistö ei vastaa sitä mitä hän on odottanut tai kiinteistössä voi ilmetä vikoja ja puutteita. Asianajaja kiinteistöoikeuteen kokosi tämän sivun alaosaan tietopaketin, joka selkeyttää, millaiset mahdollisuudet ostajalla on reklamoida virheestä ja vaatia hinnan alennusta, kaupan purkua tai vahingonkorvausta. Lakia tarkemmin valottava asiantuntijateksti aukeaa tästä linkistä.

Olemme valmiita palvelemaan nopeallakin aikataululla. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja lakimies on asiakkaillemme helposti tavoitettavissa.