Keski-Suomen Ekonomit Ry:n yhteistyökumppanuus

Asianajotoimisto Toiviainen Oy on aloittanut maaliskuussa 2022 Keski-Suomen Ekonomit Ry:n yhteistyökumppanina asianajopalveluiden tarjoajana.

”Asianajotoimisto Toiviainen on luotettava ja moderni jyväskyläläinen asianajotoimisto, ja tämän johdosta valikoitunut yhteistyökumppaniksemme lakiasioissa. Jäsenemme saavat yhteistyön ansiosta jäsenalennuksen asianajopalveluista sekä maksuttoman alkuneuvottelun.  Keski-Suomen Ekonomit Ry:n kuuluu noin 1.000 jäsentä ja vietämme tänä vuonna 85-juhlavuottamme. Jäsenistömme saavat liiton kautta toki työsuhteisiin liittyvät juristipalvelut kuten aiemminkin. Laajemmalla yhteistyöllä haluamme edesauttaa jäseniämme myös muilla elämänalueilla, joissa juristin neuvoa tai tukea tarvitaan.”

Hanna Kiviranta, Keski-Suomen Ekonomit Ry:n puheenjohtaja.

Asianajotoimisto Toiviainen Oy on keväällä 2022 perustettu asianajotoimisto tarjoamaan korkeatasoisia asianajopalveluita yrityksille, julkisyhteisöille ja yksityishenkilöille. Asianajaja Johanna Toiviainen on työskennellyt asianajotehtävissä lähes 20 vuotta, joista kymmenen vuotta yhdessä Suomen suurimmista liikejuridiikan toimistoista. Hän on erikoistunut työoikeuteen, oikeudenkäynteihin ja kiinteistö- ja rakentamisoikeuteen.

Lisätietoja antaa AA Johanna Toiviainen, puh. 050 5857660, johanna@asianajotoiviainen.fi

Lue lisää: www.asianajotoiviainen.fi